luni, 20 mai 2013

Introducerea noului sistem financiar global este iminenta


 
 
 Schimbarea Paradigmei incepe din Est
Comunitatatii financiare ii este destul de greu sa tina pasul cu toate noutatile care sunt revelate in ceea ce priveste noul sistem financiar / bancar, care se apropie. Toate acestea sunt ascunse de media oficiala care coopereaza sau sunt in slujba sistemului vechi babilonian al cabalei, in scopul de a preveni abandonarea sistemului de catre toti si prabusirea imediata a acestuia.

Dr. Jim Willie, unul din cei mai proeminenti economisti actuali, scrie intr-un buletin oficial numit The Hat Trick Letter, ca Rusia si China, cei "Duo de Est" sunt in fruntea oponentei impotriva vechiului sistem. Astazi noua cale este deschisa de familiile vechi Dragon asiatice sustinute de Rusia.

La 2 aprilie 2013, Willie a comentat cu privire la zona comerciala Eurasia, care este in curs de infiintare si care exclude SUA. Aceasta sa-ntamplat deoarece SUA a incercat sa infiinteze o astfel de zona si sa excluda China, ori schimburile comerciale tot mai mari cu China nu pot fi ignorate in prezent.

In prezent Australia a semnat in mod oficial un acord comercial cu China, in propriile monede, excluzand dolarul SUA. Mass-media australiana a ascuns acest lucru pana ce primul-ministru australian a semnat acest acord in China. Acum si Marea Britanie a inceput sa evite dolarul american, semnand un acord de comert cu Rusia in ruble si lire sterline. Dr. Willie spune ca este gata sa faca aceasta si cu China pentru a asigura supravietuirea sa economica. Acesta este actualul curs si nu va mai putea fi oprit de nimic, pentru a schimba vechea paradigma.

Este dificil pentru o persoana obisnuita sa inteleaga enormitatea si importanta acestei schimbari spre est. Nu este comparabila decat cu caderea Babilonului din 537 I. Hr. si cu caderea Imperiului Roman in 476 AD. Fara nicio teama trebuie doar sa ne bucuram.

La 30 martie 2013 Willie a fost intervievat intr-un articol despre Cipru, sub titlul : "Cipru este scanteia care va duce la schimbarea in aur si argint". Furtul de conturi bancare in Cipru a fost precedentul creat pentru restul sistemului babilonian occidental. Deoarece se ineaca in propriile datorii, bancile vor induce sclavilor guvernamentali de a cauta mari sume de bani, ca ei pot fura fara scrupule, lasand in urma doar bonduri sub forma de titluri de stat, care vor fi in curand la o valoare mai mica decat hartia pe care le-au imprimat. Ciprul a fost cunoscut ca "paradis fiscal sigur" pentru conturi offshore. Acesta nu va mai recastiga aceasta reputatie din cauza furtului ascuns al FMI. Banii se vor deplasa in locatii mai sigure ca Singapore si Hong Kong. Orice natiune din Eurozona sau dominata de Fed nu mai poate avea banci sigure in care sa depuna fonduri.


La sfarsitul lui ianuarie, Fed (Federal Reserve Bank of America) a salvat bancile europene cu 1,2 trilioane de dolari (1200 miliarde). Acesta este echivalentul deficitului SUA pe un an intreg. Aceasta a servit pentru a amana inevitabilul. Europa este in pragul colapsului. Mai multi bani Fed creati din nimic, cu atat valoarea lor este diminuata, este ca o supa intr-un mic castron pe care o lungim cu apa pentru a hrani cat mai multa lume. Crearea disperata de bani este un ultim efort pentru a mentine solventa bancilor si a ascunde insolventa si falimentul marilor banci internationale. Conteaza prea putin ca ei au sute sau mii de miliarde de dolari in portofoliul lor, ceea ce conteaza este valoarea acestor dolari. Singurul lucru ce da valoare acestor dolari este daca altcineva îi va lua in schimbul unor bunuri sau servicii.

Gold Trade Standard vine cat de curand. Estul nu mai urmeaza exemplul SUA, ca o revolta impotriva dolarului SUA si a bondurilor toxice ale Trezoreriei SUA. Gigantii estici Rusia si China forteaza deschiderea noului drum, prin instalarea noului Gold Trade Standard (standard comercial care sa aiba la baza valoarea in aur sau metale pretioase, cum a fost pana la un moment dat si actuala economie), care sa blocheze sistemul bancar din vest si piata valutara FOREX. Piata sa va fi zona comerciala Eurasia si banca centrala de aur va fi Fondul de Dezvoltare al aliantei statelor BRICS. O noua moneda va fi emisa, ea va fi unitate de schimb de aur, aceasta va fi o revendicare de hartie pe aur si vor fi in totalitate sustinute de aur, asa cum era dolarul inainte de 1933 pe care scria "aceasta nota este rambursabila in aur". Aceasta veche paradigma a functionat 70 de ani, acum in 2013 am ajuns la schimbarea paradigmei istoriei babiloniene si sunt 100 de ani de cand Federal Rezerve Act a fost adoptata (23 decembrie 1913).

Planurile se fac chiar acum pentru a reevalua mai mult de 100 de valute ale lumii, adaptandu-le la valoarea lor reala fata de aur. Acestea vor fi reevaluate functie de resursele lor naturale si economia lor in general. Dinarul irakian este doar una dintre aceste monede, care a fost mult subevaluat dupa sanctiunile ONU din 1990.

Bancherii vestici se lupta pentru a-si pastra puterea prin eforturile lor de a manipula pietele pentru a diminua pretul aurului si sa sprijine valoarea dolarului si a euro, dar acestea nu pot fi mentinute mult timp. Eforturile lor vor avea ca rezultat un dezastru mai mare, pentru ca ei nu se pregatesc pentru aceasta schimbare. Mass-media americana si europeana dezinformeaza sau nu spune nimic despre aceasta mare schimbare, care ar permite populatiei sa se pregateasca pentru noul sistem
In toata aceasta conjunctura, Familiile Dragon (dintre care unii sunt crestini), impreuna cu serviciile secrete asiatice si factiuni din cele occidentale, lupta pentru a-i inlatura de la putere pe acesti satanisti dementi care au adus omenirea in pragul colapsului, au saracit planeta de resurse si au poluat-o fara scrupule, au spalat creierele a milioane de oameni si mai continua s-o faca cu toate mijloacele tehnice de care dispun. In dementa lor ei cred ca mai pot salva "mortul de la groapa".

Cum se prefigureaza desfasurarea evenimentelor in momentul prabusirii financiare globale:

Ziua 1
In cazul in care masa critica de presiune se exercita asupra Fed, aceasta va fi obligata sa ramburseze datoria oamenilor ca urmare a operatiunilor sale frauduloase. Din moment ce Fed nu are bani pentru a rambursa aceasta datorie, aceasta va intra in faliment. Se va declansa o reactie in lant astfel incat BRI (Banca Reglementarilor Internationale), FMI, Banca Mondiala si toate bancile centrale din intreaga lume vor intra in faliment deasemenea.

Volatilitatea extrema de pe piete va duce la un accident pe piata de valori la nivel mondial. Bursele de valori se vor inchide, inclusiv NYSE. Toate instrumentele financiare, cum ar fi operatiuni si contracte swap pe riscul de credit vor fi aduse la zero. Toate conturile din umbra (negre) vor fi aduse la zero. Toate conturile bancare publice ale cabalei vor fi confiscate. Vor fi inghetate toate datoriile publice si private (credite ipotecare, credite, datorii card de credit, etc. ).

Ziua 2 - 7
Bancile vor fi inchise si va fi incertitudine si confuzie (aici trebuie sa intervenim noi cei ce stim ce se petrece pentru a calma si informa oamenii). Unele companii vor fi inchise temporar. Unele dintre cele ce raman deschise pot accepta doar numerar sau monede din aur sau argint. Cardurile bancare nu vor fi acceptate. S-ar putea sa apara probleme in lanturile de distributie, este intelept sa se stocheze niste alimente, apa si combustibil, pentru strictul necesar.

Dupa aproximativ o saptamana
S-ar putea sa mai existe probleme in lantul de distributie.

Va fi introdus sistemul financiar nou. Acesta va fi sustinut cu aur. Aurul este deja depozitat in locuri secrete inca.Acest aur nu va fi tranzactionat pe pietele deschise. Cosul de valute, cum ar fi dolarul american, euro, lira sterlina, francul elvetian, yenul japonez, yuanul chinezesc, vor sta la baza acestui nou sistem. Acele banci care nu au legaturi puternice cu Fed si nu-s in faliment, se vor redeschide. Nu li se va permite sa perceapa dobanda. Toata contabilitatea lor va fi complet transparenta pentru public. Piata de capital nu se va redeschide.

Reevaluarea va avea loc. Aceasta inseamna ca ratele de schimb dintre diferitele valute se vor schimba, dar nu drastic. Ele vor reflecta cu adevarat productivitatea reala a natiunilor. Bancnotele euro si alte bancnote vor fi acceptate pe scara larga, pana cand acestea sunt eliminate in cateva luni si noi bani vor fi tipariti.

Toate acordurile corecte de afaceri, contracte si responsabilitati la nivel mondial vor fi pastrate valabile si vor fi respectate. Acordurile de afaceri care implica interactiuni criminale sau frauduloase cu cabala vor fi anulate, nule si neavenite.

In cateva saptamani
Multinationalele vor fi obligate sa cumpere inapoi actiunile lor si acest lucru va forta intrarea lor in faliment. Acestea vor fi impartite, iar sectiuni sanatoase ale acestor companii vor fi nationalizate in propriile lor tari.

Fondurile de decontare globale vor fi apoi introduse pentru public. Aceste fonduri includ 70 trilioane dolari de la vechi patrioti si militarii pozitivi, 100 trilioane de la Societatea Dragonul Alb si grupul Templierilor, 120 trilioane de la Miscarea de Rezistenta si 10 trilioane de la Trustul Saint Germain. Fondurile de decontare la nivel mondial vor include de asemenea, toti banii si bunurile cabalei.

Fondurile de decontare la nivel mondial vor fi utilizate in multe scopuri. In primul rand, toate datoriile nationale, publice si private vor fi achitate in intreaga lume. Dupa asta, toti oamenii vor primi inapoi tot ce i-a prejudiciat din activitatile criminale si subversive ale cabalei. Apoi fondurile de prosperitate vor fi lansate prin proiecte umanitare, de mediu si finantare a noilor tehnologii avansate. O parte din banii Trustului Saint Germain va merge catre "lucratorii in lumina", iar cealalta parte catre proiecte legate de initierea Primului Contact (contactul direct in masa cu civilizatiile extraterestre benefice care ne supervizeaza in acest proces dificil de tranzitie).

Acestea fiind spuse, nu va doresc decat tranzitie cat mai usoara si sa ne vedem sanatosi si liberi in noul sistem financiar global. 
Drum drept spre Lumina !
 
Gandul Bun ,
Mircea S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariu!