vineri, 27 septembrie 2013

Semnati petitia privind aprobarea Venitului Minim Garantat

Stimati Colegi, va fac cunoscut demeresul Federatiei “Societatea Civila Romaneasca” (unde si sindicatul nostru este membru fondator), care impreuna cu Asociatia “Diaspora Progresista” s-au implicat intr-un proiect european de strangere de semnaturi pentru a se aproba la nivelul Comunitatii Europene o rezolutie de a se asigura pentru fiecare cetatean european un venit minim garantat. Reusita acestui demers va garanta populatiei Romaniei (printre cele mai sarace din CE) un venit minim ce va fi asigurat din contributiile intregii comunitati si va fi o masura certa de solidaritate a CE cu toti cetatenii ei.
In consecinta, va rog sa va implicati in aceasta initaiativa si sa semnati petitia on-line, care trebuie sa contina pana la sfarsitul anului 2013, un milion de semnaturi din minim 7 state europene.
Pentru mai multe detalii va recomand sa accesati site-ul www.diasporaprogresista.eu  sau sa semnati direct petitia in acest link: http://diasporaprogresista.eu/proiecte/venitul-de-baza/


Cu multumiri pentru implicare intr-o actiune civica ce vizeaza bunastarea populatiei tarii noastre greu incercate in aceasta perioada.

Ionel CHIRCU
Presedinte
Sindicatul Servicii Video & Conexe - ROMTELECOM
tel.         021 400 6985
mobil:   076 930 7223
e-mail:   ichircu@gmail.com

blog:      ichircu.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariu!