duminică, 2 februarie 2014

Radu Golban posted in ADEVARATA ROMANIA, ROMANI, OAMENI ADEVARATI


Radu Golban
Radu Golban2 February 03:16
Dragul meu Cetatean,
Iti scrie un roman care va candida ca INDEPENDENT LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE DIN 2014

Ma numesc Radu Golban, sunt doctor in economie si expert in politici europene. Dar cele de mai jos sunt nu atat despre mine cat despre tine si Romania.

Daca tu consideri ca tu si Romania ati fost foarte bine reprezentati pana acum la Bruxelles, iti respect optiunea si timpul si nu are rost sa mai citesti acest mesaj. Daca nu, te rog, citeste cu atentie ceea ce urmeaza. Inainte de 2007 ni s-a promis lapte si miere de la Uniunea Europeana si am fost dezamagiti. De vina a fost si Bruxelles dar si clasa politica de la Bucuresti, incompetenta, cu buzunarele pline de promisiuni si de banii tai, ai cetateanului.

Nimeni nu a fost cinstit cu tine si nici cu mine si nu ne-a zis ca UE are si bune si rele si de ce e important sa fim reprezentati la Bruxelles de oameni buni negociatori, patrioti, profesionisti. Avem nevoie de asemenea oameni. In acest context, eu am hotarat sa nu ma plang ci sa fac un pas inainte.

Daca ma poti ajuta, cu timpul tau periodic si un eventual sprijin financiar de campanie, iti pot promite - iar eu ma tin de promisiuni - trei lucruri, si anume ca:
•1. te voi respecta mereu, tinandu-te la curent cu ce e important pentru tine
din ce se intampla la Bruxelles - si acolo se decid multe!
•2. voi avea usa deschisa mereu, la cabinetele europarlamentara, din tara si de la Bruxelles, pentru doleantele tale •3. voi reprezenta cu mandrie si competenta interesele Romaniei la Parlamentul European. Mai mult de atat nu pot promite, fara sa amagesc.

Iti multumesc in primul rand pentru timpul dedicat citirii acestui mesaj, si, in al doilea rand, daca se poate, pentru un eventual sprijin in campanie: ca timp sau un ajutor financiar, pe care orice independent stie sa il aprecieze.

Daca doresti sa sprijini candidatura lui Radu Golban pentru alegerile Europarlamentare din 2014 te rog sa tiparesti formularul de la linkulhttp://radugolban.ro/europarlamentare-semneaza si sa il completezi. Listele de semnaturi se pot trimite DOAR prin posta (legea nu permite email fax sau online), pana la data de 15 Martie 2014, la urmatoarea adresa:

Telesource SRL
Str. Mures 143
300778 Timisoara

Cele bune,
Radu Golban

Cine sunt: www.radugolban.ro
Te invit sa imi citesti programul: http://radugolban.ro/europarlamentare-agenda
Hai sa ne conectam pe Facebook: https://www.facebook.com/Golban.Radu
Semneaza - Dr. Ec. Radu Golban
radugolban.ro
Daca doriti sa sustineti candidatura lui Radu Golban pentru alegerile Europarlamentare din 2014 va r...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariu!