luni, 17 decembrie 2012


Dezvăluiri senzaţionale: Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev a confirmat existenţa extratereştrilor pe Terra
 

Vineri 7 decembrie 2012, prim-ministrul rus Dimitri Medvedev a acordat un interviu transmis în direct simultan pe 5 televiziuni. După terminarea interviului fostul preşedinte rus a dezvăluit unei jurnaliste că fiecare lider de la Kremlin primeşte două dosare cu informaţii despre extratereştrii care ne vizitează planeta.
Această declaraţie este o premieră mondială, fiind pentru prima oară când un înalt conducător al unei mari puteri recunoaşte public existenţa civilizaţiilor extraterestre în timpul mandatului.
Niciuna dintre televiziuni nu a difuzat iniţial aceste declaraţii însă ele au ajuns după puţin timp pe internet, apoi au fost difuzate de către agenţia Reuters însoţite de comentarii ironice la adresa înaltului funcţionar rus. În cadrul aceluiaşi interviu, întrebat dacă crede că sfârşitul lumii va veni pe 21 decembrie, Medvedev a spus că nu crede în astfel de lucruri.

http://www.youtube.com/watch?v=rE_iUW0Jv3k&feature=player_embedded Video

Traducerea clipului video postat pe internet:
- Domnule prim ministru dumneavoastră știţi totul. A fost Pământul vizitat de extratereştri?
- Vă spun pentru prima şi ultima oară. Împreună cu valiza cu coduri nucleare preşedintele primeşte şi un dosar strict secret. Acest dosar conţine în întregime informaţii despre extratereştrii care au vizitat Pământul. Împreună cu acestea preşedintele primeşte şi un raport al unui serviciu special, absolut secret, care gestionează „controlul” extratereştrilor de pe teritoriul ţării noastre. După expirarea mandatului, cele două dosare împreună cu valiza cu codurile pentru declanşarea unui atac nuclear sunt transferate noului preşedinte. Mai multe detalii pe acest subiect puteţi găsi în renumitul film „Men in Black”.
- Câţi extratereştri sunt printre noi?
- Nu pot să vă spun câţi se află printre noi pentru că asta ar crea panică. 
Se pare că dezvăluirile şi sinceritatea premierului rus au deranjat profund anumite interese oculte. În timp ce o parte din mass media a încercat să minimalizeze declaraţiile lui Medvedev ironizându-l, punând declaraţiile sale pe seama unei glume sau chiar inversându-le sensul, altele, aşa cum se poate observa din înregistrarea Sky news de mai jos, au apelat pur şi simplu la cenzură.

http://www.youtube.com/watch?v=35VNEnRFm3w&feature=player_embedded Video

Medvedev nu este doar un om sincer şi deschis faţă de existenţa altor civilizaţii. Un detaliu mai puţin cunoscut publicului despre actualul prim ministru rus este pasiunea sa pentru Yoga. Acesta a declarat într-un interviu ca a devenit atras de Yoga în urma sfaturilor şi incurajărilor soţiei sale, Svetlana Medvedeva şi după numai un an a ajuns să practice perfect SHIRSHASANA, postura stând pe cap, numită şi regina asanelor.
Călugării budişti din capitala Buriatiei au fost atât de încântaţi de personalitatea lui Dmitri Medvedev încât l-au declarat nici mai mult, nici mai puţin decât reîncarnarea zeiţei Tara cea Albă, o zeitate budistă a Compasiunii, Păcii şi Graţiei divine, iar liderul spiritual al tuturor budiştilor din Federatia Rusă a declarat: „Conducătorul țării noastre este un om deosebit, aflat la o reîncarnare foarte importantă. El duce pe umerii săi o responsabilitate uriaşă în privinţa cetăţenilor ţării.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariu!