miercuri, 10 octombrie 2012

Daduram ciuma rosie pe buba neagra, fratilor



Din momentul în care, unui popor nu i se mai recunoaşte între semeni dreptul legitim şi legal-democratic de a îndepărta de la putere un preşedinte care nu-l mai reprezintă (şi asta prin vot plebiscitar, susţinut cu 7,4 milioane de votanţi, după ce pe acelaşi preşedinte l-a ales tot el, în urmă cu 8 ani, cu numai 5 milioane şi ceva de voturi), atunci înseamnă că acest popor nu mai e considerat ca atare în contextul internaţional şi că e tratat ca o populaţie, aflată sub ocupaţie!
Iar dacă din acest motiv poporul nu mai este popor, concluzionăm (cu o logică minimală) că nici statul lui nu mai este stat! Aceasta pentru că din statul independent, suveran şi indivizibil care a fost în realitate România până nu demult, am devenit, într-o altă realitate globalistă, prezentă, o mare crescătorie de cuci alogeni, hrăniţi cu grăunţe de import, de la alţi alogeni şi alieni!
Observăm aşadar că statul în care ne-am născut a fost decăzut în structura lui identitară, iar acum nu mai e recunoscut de români decât în ipostaza de Bau-Bau economico-financiar împleticit, de tiran adunător de taxe şi impozite (care de care mai strâmbe şi mai aberante), de măcelar fruntaş de la oraş, care jupoaie 14 piei de pe locatarii oborului naţional şi nu dă doi bani pe niciuna dintre ele! Actualul stat în disoluţie rapidă nu mai asigură nimic pentru cetăţenii lui contribuabili: nici muncă, şcoală, ori instrucţie, nici sănătate, siguranţă, evoluţie; le asigură numai, cât pot ei să mai ducă, doar prostituţie! Multiplă şi severă prostituţie!
Iar dacă am ajuns în clipa de faţă aici, înseamnă că, neexceptat, direct sau indirect, cineva ne-a adus aici, iar acest cineva este clasa politică ce ne-a condus prin „mârţoagele ei de ciori vopsite” din ’89 până azi, la pomul lăudat al capitalismului de cumetrie cu sacul spart, iar de chestiune au profitat numai stăpânii şi uneltele lor de pradă, mercenare.
Chiar toţi, fără excepţie: de la maestrul „meandrelor concretului” Ion Ilici Iliescu până la jalnicul matroz de „corăbii bete” zis Traian Băsescu, al cărui unic templu i-a rămas doar buzunarul!
Şi, haideţi să stăm puţin strâmb acum, ca să judecăm drept, (în contul nostru), pentru a vă spune cu vorba lui Ilie Moromete- „pe ce ne bazăm”,- fiindcă unul ca mine, de o vârstă cu republica românilor, a trăit multe şi mărunte, a văzut şi a simţit destule.

Şi iată ce se observă astăzi, în respectiva direcţie, cu ochii deschişi, concetăţenii mei:
- mai întâi că în ultimii 8 ani de guvernare băsistă s-a creat în ţară un guvern paralel după patentul mondial din umbră, care conduce discreţionar şi virulent, conform indicaţiilor „Marilor licurici” de la Washington (NATO cu Banca Mondială) şi Bruxelles (UE cu FMI şi BCE) prin guverne marionetă- cozi de topor- mercenare (gen Boc+Ungureanu), alcătuiri care siluiesc naţiunea prin hotărâri şi legi împotriva propriului popor, prin „asumări” neasumate. (Ei sunt hoţii care strigă: „hoţii”!)

Vedem, de asemeni, că în aceiaşi ultimi ani a înviat securitatea, noua poliţie politică care-i tratează pe români aşa cum îi tratau bolşevicii pe părinţii noştri care refuzau colectivizarea (acum portocalizarea- tot nuanţă sângerie) şi-i îngropau în Canalul plângerii. Şi e bine de ştiut că acest guvern paralel, operaţional în momentul vorbirii, nu se putea face numai cu materialul trădător al clientului dinlăuntru, dacă nu se aduceau de afară tipare, logistică şi alte multe balamale cu unsori oculte!
S-a văzut aceasta clar: în momentul în care Băsescu a fost reinstalat la Cotroceni, (pentru o „coabitare vremelnică” cu USL), el a fost adus doar pentru atât cât să-şi revigoreze structurile duşmănoase şi să-şi împlinească promisiunile pentru care a făcut lobby (şi nu cred deloc că a făcut asta pe degeaba). Iar la acest lucru i-au folosit: scrisoarea doamnei Clinton către dl. Ponta, poziţia publică a doamnei Merkel şi ţesăturile ei de culise cu dl. Putin, ordinul direct al domnului Barroso şi multe altele de la mulţi alţii.
Aşadar, în acest moment, pentru mine şi analogii în gândire s-a arătat ciochia pe faţă, a fost devoalată crima! Am văzut şi am simţit că România nu mai e şi ţara mea, că democraţia (chiar şi aşa cum era, surogat de tip occidental) nu mai există, e pe moarte; că statul social şi de drept este asasinat; că speranţele românilor împietresc! În acest fel putem constata că dl. Băsescu a fost blestemul final al acestei naţii, cel care i-a dat lovitura de graţie. Dintre cei trei preşedinţi care au condus România post-loviluţiei din ’89 este posibil ca numai profesorul Constantinescu să nu fi fost mason. Ceilalţi doi, cu siguranţă, DA! O arată cu nefericită prisosinţă faptele lor şi logica diabolică a desfăşurării acţiunilor personale, cu consecinţe macro-sociale sinistre.
Mai întâi, alde Iliescu, Roman, Brucan, Voican-Voiculescu şi compania au fost împinşi de Ocultă să ajungă la timp şi în lumină exact acolo unde le trebuia să fie, adică deasupra, la conducere, la butoane!
Astfel, conspiraţia le-a reuşit! După care, tot ei s-au legitimat prin vot, ca „aleşi ai poporului” şi, din momentul acela le-a fost floare la ureche să manipuleze acest popor şi să-i devină, cu un plan subţire, nu salvator ci gropar, aducându-l pe buza prăpastiei de azi. Toate tratatele externe şi înţelegerile încheiate de ei au fost oneroase pentru români.

Ne-au ameţit şi ne-au păcălit cu mărgele de sticlă (ca pe bananieri) cu sclipici şi silicoane, lucrându-ne cu frânturi de adevăruri, pe partea lor derutantă, mincinoasă, cu care ne-au şi băgat în UE. Care UE aşteptam să fie o casă comună, fraternă, dar, sub guvernul mondial mason, ce o conduce cu mână forte, implacabilă, a devenit Iadul european în care ne prăbuşim pe rând, începând cu mândra Grecie, întru gloria inspiratorului Satan!
Vorba lui nea Gheorghe Mioru, de la Şocariciu:
„Neică, ăştia ne-au dus cu preşul. Ne-au scos, chipurile, de sub influenţa „ciumei roşii” şi ne-ngroapă pe toţi în cimitirul „bubei negre”! Am dat Uniunea Sovietică pe Statele Unite ale Europei. Nu mai ne conduc comuniştii, ne conduc corporatiştii globalişti. Am schimbat sistemul, dar stăpânu-i tot un drac; iar schimbarea stăpânilor e bucuria nebunilor, după cum ziceau bunicii noştri. Nu vezi? În locul l-alde Ana Pauker şi Molotov ne-au venit alde Monica Macovei şi Jeffrey Franks pentru care, ce zicem noi nu se aude, ce vrem noi nu se pune- ce pretind ei, e lege! Ne omoară la noi acasă, iar criminalii lor sunt extraşi jurisdicţiei româneşti şi repatriaţi fără consecinţe.
(Vezi cazul Teo Peter, în care s-au măsluit asasinii cu ajutorul unui M.R.U vândut, care atunci era şef de servicii şi care de aceea a fost impus ca prim ministru pentru 78 de zile de jaf, iar acum e relansat politic pentru a cuceri un mandat de viitor preşedinte al României- sic-!)

Aşadar, au venit ca musafiri, naiv aşteptaţi de noi şi ne tratează ca pe slugi. Avea dreptate Eminescu: „Cine-a îndrăgit străinii, / mânca-i-ar inima câinii!”… Şi ştii de ce? Pentru că străinul nu te creşte, te sapă şi nu îţi dă, îţi ia. Tu-l primeşti în casă şi el vrea la masă, iar dacă-l culci sub pat el se cere-n pat!
Ca-n vorba aia: – Bună seara, n-ai un foc, dă-mi o ţigară, că mi-e foame de n-am unde dormi la noapte… cu nevastă-ta ori… cu fiică-ta…”

Aşadar, domnilor, tot românul necumpărat şi sensibil simte că în „România europeană” în care-am fost băgaţi ca musca-n lapte, ne îndepărtăm de democraţie şi ne apropiem de poruncitorul corporatism fascist al Noii Oridini Mondiale, care ne împinge în Chibuţul Global! Pentru asta s-a şi creat la Bruxelles „Parlament euro-evreiesc”.
Asemenea structură globalistă este condusă încă obscur, după patent iudeo-creştin şi după ideologie new-age! Suntem în plină conspiraţie a elitelor euro-atlantice şi mai avem puţin până când, cu planul lor şi non-combatul nostru ne vor îngenunchea ireversibil!
Buni români (se zice să sunteţi proşti de buni) aţi fost trădaţi cu repetiţie de către toţi cei care ne-au păcălit să-i alegem la urne pentru a le conferi, cu mâna noastră, legitimitatea mişcărilor şi a faptelor lor odioase. În felul acesta, i-am pus pe lupi ca paznici la oile ce le suntem şi, în plus, i-am brevetat şi ca duhovnici, pentru a le arăta locurile sensibile unde să ne lovească, cu dureri mai atroce. Toate elitele politice, militare, economice, bisericeşti, intelectuale autoimplicate, care ne-au condus până acum, au fost plătite de noi ca să ridice neamului statuie şi ele i-au adâncit groapa!
Inclusiv aceia care s-au ridicat din rândurile noastre, ale oamenilor obişnuiţi. Pentru că, cine se ridică în elite uită de popor şi nu mai e popor! Puteţi să mă convingeţi pe mine şi pe alţii că Ţiriac, de pilă, ori Patriciu sau Dinescu, mai sunt popor? Haida, de, niciodată! Toţi şi-au rupt lopeţile trăgând spuza noastră pe turta lor!
Iar dacă POLITICUL acesta, prin elitele care l-au afirmat şi impus, ne-a adus în acest cumplit impas şi-n asemenea hal de şubrezire generalizată, înseamnă că acest politic e conectat, mufat, la o sursă centrală putredă şi stricată, care ne aduce numai rău, iar copita lui otrăvită trebuie să dispară urgent, din necesitate vitală pentru noi.

Altfel spus, românii mei dragi, aţi rămas şi am rămas singuri, în faţa istoriei! De conştiinţele noastre depinde (şi de demnitatea naţională specific românească) dacă paşii viitori pe care-i vom face vor fi salvatori sau ne vor prăbuşi. Şi, pentru a ne salva trebuie să ne alegem conducători meritocraţi, pe cei care au vocaţia omeniei în fruntea obştilor, pe cei capabili şi necompromişi, care ne pot conduce mai întâi spre salvare şi apoi spre propăşire. Primul obiectiv este recuperarea suveranităţii şi independenţei, urmat imediat de păstrarea monedei naţionale! De aici încolo începem renegocierile pro-europene pe baze noi, Deoumaniste, cu parteneri legitimi ai societăţilor civile, nu cu masoni corporatişti!
Elitele nu pot fi democratice, iar masonii vor să fie stăpânii voştri, bunii mei. Singuri acum şi părăsiţi de conducătorii care v-au trădat şi v-au vândut ţara şi sufletele, rămâne singuri să vă afirmaţi şi conduceţi, prin cei mai buni dintre voi, fiindcă organismul periclitat îşi creşte singur anticorpii! Iar pentru că am fost abandonaţi în stradă, trebuie să demonstrăm în stradă, ca să arătăm că suntem încă vii în patria strămoşilor noştri, SĂ DEMONSTRĂM CĂ SUNTEM ROMÂNI, ÎN ROMÂNIA care ne-a mai rămas! Şi-ncet încet o vom reface… De această dată ca pe DACOLUMNIA, trimisă spre salvarea neamului dinspre strămoşii hiperboreeni, prin nepoţii lor astrali, înluminaţi.
Cei care nu au creierul spălat, ori care nu poartă ochelari de cal cumpăraţi din alte buzunare ale aceluiaşi interes, pot să observe, folosind doar un pic de atenţie intransigentă şi obiectivitate, că, de-a lungul istoriei noastre am avut în fruntea ţării foarte puţini conducători adevăraţi şi mai mult pretinşi „jupâni sau stăpâni”.
Aceasta pentru că, celor mai mulţi dintre căţăraţii la putere le-a lipsit liantul sufletesc al unitarităţii intime cu poporul „de sub ei”, adică le-a lipsit cu desăvârşire idealul naţional, bazat pe mândria filiaţiei din strămoşi exemplari! Iar aceşti guvernanţi bastarzi nu au fost niciodată mai eficienţi distrugători decât astăzi, iar poporul nostru niciodată mai „democratic” părăsit de „liderii” lui şi mai imbecilizat prin manipulare decât acum. Haideţi să ascultăm un exemplu pe care ni-l dă tot nea Gheorghe Mioru din Şocariciu, prietenul vârstnic pe care l-am citat mai devreme: „Naţiunea, neamule, e abandonată şi, sătenii ei (care altădată făceau „talpa ţării”), sunt mai abitir părăsiţi, astăzi.
Tot câmpul a rămas pe mâna hoţilor; se fură-n draci de pe ogorul muncii: cu maşini, remorci, căruţe. Sunt devastate lanurile de porumb şi de floarea soarelui precum gospodăriile fără câini. La volan sau în atelaje stau cefalăi şi haidamaci dotaţi şi înarmaţi. Poliţia nu se vede: se ascunde ori e mituită să se ascundă, nu ştim. Ce n-a distrus pârjolul HAARP (citim şi noi!) al acestei veri comandată de la Bruxelles ca să ne fie cazan de smoală, distrug şi jefuiesc acum hoţii, pe care nu-i mai sperie ţăranul cu coasa şi cu sapa lui, ce nu mai poate face faţă pistoalelor şi armelor gangstereşti. Iar Băsescu ne minte că Parlamentul- care reprezintă poporul- a dat „lovitură de stat” ca să-l doboare pe el, neprihănitul neamului!
Noroc că l-au ajutat „structurile serviciilor” cu CSM, cu Curtea Constituţională şi cu alţi câţiva. Altfel, chipurile, s-ar fi năruit „Statul de drept” căruia el şi ai lui îi sunt chezaşi şi credincioşi slujbaşi… Aberaţii şi invenţii nesimţite „domnilor-tovarăşi de ticăloşie!”
Şi, din această spusă şi trăită relatare de la faţa locului a lumii reale, se poate vedea, şefilor, că guvernările sub Băsescu au marcat sfârşitul Statului naţional şi social România, din care „abia contururi triste, şi umbre-au mai rămas…” Şi s-a ajuns aici, în ultimii 8 ani datorită unei colaborări subterane perfecte între păpuşari şi marionete, făcute ca la carte, după şcoli şi profesori super-elevaţi. Ca, bunăoară, dl. Avram Noam Chomsky, după ale cărui manuale îşi desăvârşesc americanii procesul de neocolonizare a lumii, căreia îi „spală creierul” ca s-o prostească şi s-o înrobească.
Iată aici cele „10 porunci” (strategii de manipulare a maselor) sintetizate de celebrul iudeo-american de origine rusă pe care l-am pomenit mai sus, texte care se constituie în Biblia diversioniştilor agresori de pretutindeni, pe care, amintindu-vi-le acum, puteţi vedea că de ele s-a folosit din plin Băsescu şi camarila pentru a rămâne în jilţul de la Cotroceni, drept Cucuveaua Dictatoare! Aşadar, judecaţi comparaţi şi deschideţi ochii:
1)”Distrage în permanenţă atenţia publicului” (Adică du-l cât mai departe de problemele lui sociale reale şi fă-l să fie captivat de nimicuri şocante ori briliante. Ţine-l mereu ocupat cu prostioare şi („prostiuţe” zice MRU) nu-i da nici un răgaz în care să gândească! S-or fi întâmplat astfel de lucruri şi la noi? Fiţi siguri că DA! Cu prisosinţă! Se vede zilnic, pretutindeni.);
2)”Cauzează tu probleme şi, tot tu, oferă soluţii de rezolvare” (S-au întâmplat şi d-astea la noi? Se-ntâmplă permanent! Priviţi şi analizaţi toate mişcările lui Băsescu);
3)”Foloseşte strategia în degradeu” (Anunţă-i că se impune: că cere Europa, NATO-FMI, etc- anumite reforme care, dacă s-ar aplica dintr-o dată şi la pachet ar provoca imense răbufniri sociale. De aceea: taie-le pensiile primăvara, salariile vara, creşte-le preţurile toamna şi anulează („din motive obiective, de conjunctură mondială”) promisiunile de creştere a veniturilor, iarna. Aşa se întâmplă că ne-a belit lejer pe toţi, pe rând, ca la moară, iar nemulţumirile de conştiinţă nu ne-au radicalizat niciodată şi nu ne-au solidarizat în nici un caz!);
4)”Foloseşte strategia acţiunii cu date diferite”: (suntem, de ex. anunţaţi că, pe viitor, va trebui să acceptăm „să fim castraţi”- vorba vine- şi că n-avem alternativă la asta. Iar pentru că nu se întâmplă azi procedeul şi va începe peste vreo 2 ani, să zicem, românul zace şi tace; acceptă resemnat „castrarea”… ori, perspectiva ei… Nu degeaba zicea Brucan „stupid people”!;
5)”Adresează-te publicului ca unor copii mici” (gen: nu-i aşa Bulă că Pământul e rotund? La întrebarea asta până şi handicapaţii mintal răspund cu bucurie, DA!);
6)”Fă apel la componenta emoţională a mesajului mai mult decât la gândire” (Este o tehnică clasică pentru a bloca analiza raţională şi, deci, simţul critic al cetăţenilor. S-o fi întâmplat şi la noi aşa ceva? O fi plâns vreodată Băsescu pe umărul neputincios al lui Stolojan, prim-ministru de 3 ore?);
7)”Menţine poporul în neştiinţă şi prostie” (dă-i „reformatori” ca Funeriu, spune-le că tu n-ai fost niciodată premiant şi ai ajuns preşedinte şi apoi ceartă-i pe profesori pentru că şcoala „scoate tâmpiţi pe bandă rulantă”, apoi du-i pe cei mici în clasa zero. Astfel, cei mai mulţi dintre învăţăcei nu se vor obosi să priceapă ori să înţeleagă tehnologiile şi metodele folosite pentru controlarea şi înrobirea lor. Nivelul educaţiei colectivităţilor va coborî cât mai jos în acest mod, mai ales în clasele pauperizate, pentru ca prăpastia neştiinţei copiilor de aici să fie cât mai adâncă şi de nesurmontat faţă de nivelul copiilor din clasele „superioare”. Se-ntâmplă şi la noi?- mai peste tot, slavă… domnilor!);
8)”Încurajează publicul să se menţină în mediocritate!” (Să vadă mai ales tinerii că e mai bine să fii prost şi incult dar bogat, decât savant şi sărac! Uitaţi-vă cum ocupă (şi la noi şi alţii), stricatele şi netoţii, întreaga sticlă a televizoarelor;
9)”Înlocuieşte-le motivele de revoltă justificată cu autoînvinovăţirea!”
(Inoculaţi-le ideea că numai ei, ca indivizi, sunt vinovaţi de propriile lor neputinţe şi nenorociri, pentru că nu sunt suficient de inteligenţi, pentru că n-au muncit destul, pentru că n-au voinţă şi determinare. Astfel, în loc să se ridice individul împotriva sistemului şi să-l răstoarne pentru că e ticălos şi criminal, el se subestimează auto-învinovăţindu-se, face depresii, caută psihiatri, se izolează în lehamite şi non-combat.
Nimic mai periculos şi mai lipsit de şanse, pentru că fără acţiune nu există revoluţie, nu există schimbare!
Aşa-i şi la noi, cu din ce în ce mai mulţi sinucigaşi!);
10)”Cunoaşte-i pe oameni mai bine decât se cunosc ei înşişi”! (Cu cât îi cunoşti mai bine cu atât îi manipulezi mai bine! Datorită progresului din ştiinţă şi tehnologie, elitele conducătoare dispun de o multitudine de posibilităţi pentru a-i cunoaşte pe subordonaţi iar sistemul utilizat pentru controlul maselor, prin folosirea tuturor modalităţilor de spionare şi investigare face ca „stăpânii” să-şi cunoască „slugile” mai mult chiar şi mai bine decât se ştiu ele însele.

În felul acesta sistemul deţine şi busola şi biciul, pentru orice direcţie dorită de el.
Aceste mizerabile abuzuri şi ilegalităţi se desfăşoară sub ochii noştri prin globalizare, edecul la care au fost înhămate popoarele, fără voia lor, pe care le mulge nemilos Guvernul Mondial din umbră, cel care programează şi conduce acest mecanism diabolic prin pârghiile aşa-zisei Noi Ordini Mondiale.

Şi, această mizerie a început cu iudaizarea Americii şi se generalizează satanic, iar iudaizarea Americii a fost posibilă aşa de uşor datorită structurii sufleteşti a americanilor („creuzet al popoarelor”) care au aderat fără rezerve la cultura banului şi s-au făcut stăpâni cu glonţul pe pământul altora. Apoi, şi-a îngăduit în mod hedonist, fără rezerve, toată stricăciunea morală, de orice fel! În modul acesta demonstrând că, în fond, „democraţia occidentală” nu este decât un surogat mincinos, care, de fapt, nefiind integră şi integrală, nici nu există ca atare!
Pentru că acest tip de societate îşi bazează opulenţa şi prăpastiile dintre oameni pe cele 10 strategii ale diversiunii sintetizate în modernitate de dl. Chomsky, care, de fapt sunt operaţionale dintotdeauna, încă de pe vremea când a început holocaustul real al băştinaşilor indieni, copiii legitimi exterminaţi ai celor două continente, care au devenit doar aşa, Americi îngenuncheate!
Acela a fost primul şi cel mai bestial holocaust al inocenţilor!

Iar dacă nu se învaţă nimic de la adevăruri trăite, vom sucomba cu toţii, eşuând într-o minciună adevărată, globală!
Şi iată cum unii ticăloşi internaţionalişti (comuniştii) ne-au învăţat să ne consolidăm statele şi să ne împletim devenirile cu ele, iar după aceea, alţi internaţionalişti, (corporatiştii globalişti) ne forţează să ne distrugem astăzi statele identitare şi să ieşim, împreună, în afara Destinelor unice, în afara Istoriei.

NU-I IERTA, DOAMNE, CĂ ŞTIU CU TOŢII CE FAC! ŞI FAC RĂUL ABSOLUT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariu!