marți, 22 mai 2012


Asa sa tot faci “revolutie”!

  SA TOT FACI REVOLUTIE CU 600.000 MILITARI RUSI RETRASI DIN R.D. GERMANA SI STATIONATI IN UNGARIA, LA GRANITA ROMANIEI, CU 100.000 MILITARI RUSI MASATI LA GRANITA ROMANIEI PE PRUT SI CU 100.000 DE DIVERSIONISTI – TERORISTI STRAINI, ADUSI IN TARA DE CONDUCEREA SECURITATII ROMANE.

            Au trecut mai mult de 22 ani si tot se ascunde adevarul despre complotul international antiromanesc din decembrie 1989. S-au scris sute de carti despre murdaria facuta de statele complotiste cu concursul criminalilor, tradatorilor si complotistilor romani. In toate cartile se evita sa se spuna adevarul. Cele mai multe carti sunt scrise sa acopere murdaria si crimele facute in timpul evenimentelor din decembrie 1989. Culmea ironiei: chiar principalii complotisti, tradatori si criminali scriu carti. Vor sa ramana erori in istorie, nu asasini ceea ce sunt cu adevarat. Barbaria, celor care au facut baia de sange in decembrie 1989, a ingrozit intreaga lume de pe glob.
Complotul international antiromanesc din decembrie 1989 a fost conceput si condus de iudaismul mondial cu urmatorul scop: asasinarea presedintelui Romaniei si instalarea la conducerea Statului Roman a unor elemente iudeo-rusesti, dezmembrarea Statutul Roman , permiterii invaziei evreiesti, improprietaririi evreilor cu bunurile materiale si morale ale patriei noastre si alungarea romanilor de pe meleagurile lor stramosesti. Romania, urma sa ramana numai cu Muntenia (si ea ciuntita ; granita se stabilise, la Campina cu noul Stat Ungar) si sa se numeasca Republica Muntenia. Ce ticalosie !!!
Recent au aparut 3 carti despre evenimentele din decembrie 1989 scrise de Dl. Grigore CARTIANU: SFARSITUL CEAUSESTILOR. Sa mori impuscat ca un animal salbatic. CRIMELE REVOLUTIEI. Sangeroasa diversiune a KGB-istilor din FSN si TERORISTII PRINTRE NOI. Adevarul despre ucigasii revolutiei.
Am citit cu mult interes cele 3 carti scrise de dansul despre asa zisa revolutie din decembrie si il felicit pentru ca este singurul scriitor care se aproprie de adevarul despre baia de sange si ii desconspira pe ucigasii din decembrie 1989
M-a surprins totusi ca in volumul “Teroristii printre noi” la pagina 15 scrie ca nu stie cum in ziua de 22 decembrie 1989, bucurestenii au umplut Piata Universitatii din proprie initiativa. Nu era niciun om nebun, idiot, tampit, sa se duca in fata armelor de foc, mai ales coloane intregi.
Cele 3 coloane, care au patruns in centrul capitalei era formata din cei 7000 de militari imbracati in civil de pe santierul de constructii al Casei Poporului. Ei faceau parte din unitatile militare: UM 02383; UM02373 si UM 0270 Bucuresti si au fost adusi in centru, la ordinul expres al ministrului Vasile Milea. Deasemeni Vasile Milea a ordonat ca detasamentele de militari, apartinand UM 01210, UM1308 si UM 01246 Bucuresti, care aveau misiunea sa asigure ordinea si paza institutiilor statului, sa se retraga din centrul capitalei si sa foloseasca alte trasee pentru a nu se intalni cu coloanele de militari in civil, asa zisii “demonstranti” (va rog vedeti cartea “Adevar despre decembrie 1989” de Constantin Sava si Constantin Monac, Editura Forum, Bucuresti, 1999, la paginile 110 si 111).
Cand tradarea a fost descoperita, Vasile Milea a incercat sa se autoraneasca. Un militar cand vrea sa se omoare, isi pune pistolul la timpla sau la inima. Nu isi pune pistolul in coaste, cu teava indreptata de jos in sus. Un gest de mare lasitate. Dupa ce s-a anuntat ca ministrul MILEA, s-a sinucis, cele 3 coloane de militari in civil care lucrau pe santierul Casei Poporului, au fost retrase in cazarmi si pe stazi au navalit oamenii care erau in misiune: securistii, complotistii, diversionistii – teroristii, evreii, tiganii, iudeo-tiganii, sectantii si poporul gura casca. Si in urma lor o masa si mai mare de jefuitori, care au spart magazinele, care au spart tot. Foarte multi dintre jefuitori au carmit-o dupa aceea, si s-au facut revolutionari (va rog vederti cartea “CEAUSESCU: adevarul din umbra” de Arh. Camil Rogulski, Editura Evenimentul Romanesc, 2001). Este adevarat ca cea mai mare parte a celor care au jefuit proveneau din lumea interlopa si alogena. Ce mai activi au fost tiganii si evreii. Va rog sa verificati cele relatate  mai sus la conducerile unitatilor militare: UM 02383, UM02373 si UM0270. Colonelul Bartos Comandantul UM 02383, traieste si poate furniza multe date. Deasemeni traieste generalul GOMOIU, care in aceea perioada era seful Directiei de Constructii – Montaj din Ministerul Apararii Nationale, care si el a fost implicat in trimiterea coloanelor de militari imbracati in haine civile, in centrul capitalei.
A decedat numai generalul BOGDAN CONSTANTIN (1924-2008), care a coordonat direct unitatile militare mentionate mai sus. Este adevarat a fost recompensat cu un loc de veci in cimitirul militar Ghencea, langa mormintele lui NICOLAE MILITARU, ION IONITA, GICA POPA, VALTER ROMAN, BURCA, HORTOPAN, ETC. .
Toata lumea s-a intrebat si se mai intreaba cum a fost posibil ca VASILE MILEA  sa faca un asemenea act de tradare ? Adevarul l-a aflat senatorul SERBAN SANDULESCU, care a descoperit ca MILEA era intr-o organizatie, care complota contra STATULUI ROMAN, inca din anul 1969 si era agent al iudaismului mondial. (Rog vedeti cartea “Lovitura de Stat a confiscat Revolutia Romana”, Bucuresti, Omega Press, 1996).
Deasemeni va rog sa cititi si capitolul “un oportunist Vasile Milea” din Cartea “Decembrie ’89, Criminala capodopera” de Ilie Stoian, editura EVEX, 1998, Bucuresti), unde il prezinta pe Vasile Milea ca cea mai sinistra persoana din armata. Ar fi interesanta o documentara in comuna LERESTI, unde s-a nascut MILEA. Fratele lui nici nu stia sa vorbeasca si a decedat in anul 2000. In anul 1970 cand era comandantul unitatii de tancuri de la Basarabi- Constanta , VASILE MILEA a fost prins cu niste hotii si a fost retrogadat ca simplu soldat si indepartat din armata. Iudaismul mondial a tras sforile si l-au reprimit in armata cu acelasi grad, numindu-l comandantul unitatii de tancuri de la Targu-Mures. Numirea lui in functia de Ministru al Apararii Nationale, a fost aranjata tot de iudaismul mondial si a nemultumit pe majoritatea ofiterilor si generalilor romani.
In timpul evenimentelor din decembrie 1989, circula o vorba de duh:”Sa tot faci revolutie cu 600.000 militari rusi, stationati in Ungaria (veniti din RDG), cu 100.000 militari rusi masati la granita Romaniei pe Prut, cu o 100.000 de diversionisti-teroristi straini, adusi in tara de Conducerea Securitatii Romane si cu peste 100 de avioane, apartinand fortelor NATO, care survolau teritoriul Romaniei si asteptau un semn sa inceapa bombardamentele asupra obiectivelor militare si civile si asupra populatiei pasnice. Va uita vreodata omenirea aceasta murdarie a celor doi: Gorbaciov si Bush ? ? ?
Totusi trebuie sa fim corecti si cinstiti si sa recunoastem, ca fara concursul complotistilor, tradatorilor si criminalilor din Romania, Iudaismul mondial nu ar fi reusit sa puna mana pe Romania si sa distruga sistmeul socialist din intreaga Europa, inclusiv Uniunea Sovietica . Sovieticii au fost pacaliti si acest fapt i-a costat. Cel mai puternic stat din lume, cel mai mare stat din lume a ajuns sa fie condus de iudaismul mondial, practic a devenit o colonie evreiasca. Este trist, este dureros dar este adevarat. De 2000 de ani iudaismul mondial duce o lupta pe viata si pe moarte impotriva principalului sau dusman: crestinismul ortodox.  Odata cu desfiintarea sistemului socialist, dupa 1990 a inceput si subminarea bisericii crestine ortodoxe, urmarindu-se desfiintarea religiei crestin-ortodoxe iar popoarele cu aceasta religie (rus, roman, sarb si grec) sa devenina niste robi ai statelor capitaliste. Evreii se lauda ca sistemul capitalist are la baza doctrina iudaica, iar catolicismul este etapa premergatoare a iudaizarii omenirii.
            Fisura in sistemul socialist a fost facuta la Bucuresti pentru ca majoritatea cadrelor din Securitate erau evrei, iar Securitatea era subordonata KGB-ului. Securitatea era Stat in Stat, chiar Stat supra Stat, iar Nicolae Ceausescu devenise prizonierul securitatii, asa a fost posibil ca Presedintele NICOLAE CEAUSESCU, sa fie pus pe fuga si haituit ca un bandit oarecare. Cand si in Uniunea Sovietica evreii au ajuns sa fie majoritari in KGB, si-au preluat puterea, transformarea statului sovietic intr-o colonie evreiasca a fost un lucru extrem de usor. Evreii din Uniunea Sovietica si-au dat mana cu evreii din Statele Unite ale Americii si au reusit sa distruga Sistemul Socialist din Europa si Uniunea Sovietica si sa devina practic stapanii acestor state.
            Este adevarat ca si unele Statele Capitaliste (iudaizate) din Europa au facut o propaganda plina de dusmanie impotriva Statului Roman. Imi amintesc ca un post de radio strain in decembrie 1989, transmitea urmatoarea stire:” Daca romanii se vor impotrivi schimbarilor, for fi bombardati si vor muri, cel putin 400.000 in Bucuresti iar cei ce vor ramane vor manca sobolani din daramaturi”. De aceea survolau teritoriul Romaniei cele peste 100 de avioane apartinand fortelor NATO. Aceasta este adevarata fapta a “eliberatorilor” din decembrie 1989.
Minunea dumnezeiasca a fost ca la ora 9:00 in 22 decembrie 1989 la Universitate, lumea a strigat “JOS COMUNISMUL “. Aceasta a ingrozit pe toti conducatorii lumii si a salvat poporul roman . De aceea represiunea a fost asa de sangeroasa pentru ca comunismul a fost o forma mascata de stapanire a omenirii de catre evrei si majoritatea statelor occidentale, inclusiv Uniunea Sovietica, erau conduse de evrei.. Pana atunci nimeni nu protestase contra comunismului. In Romania a fost prima revolutie anticomunista  (anti-iudaica) reusita din lume si care a dejucat planul complotistilor internationali si interni.
TUDOR VOICU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariu!