luni, 14 mai 2012


Primenirea ţării poate să înceapă la Bucureşti. Proiect al candidaţilor PNDC
De ce nimeni nu a fost arestat şi condamnat pentru dispariţia flotei româneşti?
În 1990 România avea una dintre cele mai mari flote comerciale din lume. Locul 5 sau 6! La fel, o flotă redutabilă de pescuit oceanic! S-a ales praful de ele!
Cum se face că nimeni nu a fost tras la răspundere pentru această veritabilă crimă împotriva intereselor elementare, vitale, ale poporului român, ale României?!
Răspunsul este simplu: pentru că vinovaţii de acest dezastru economic şi social se află risipiţi în mai multe partide, cam în toate partidele care s-au vânturat pe la guvernare! Toate partidele parlamentare au pus umărul la demolarea ţării şi la jaful care a însoţit această distrugere. Astfel că niciunul dintre aceste partide nu poate, prin oamenii săi, să facă ceva pentru aplicarea legilor batjocorite de colegii de partid. Solidaritatea de partid, solidaritate de tip mafiot, îi obligă să nu mişte un deget pentru identificarea vinovaţilor, pentru pedepsirea lor.
Aceeaşi este situaţia în Capitală, la toate primăriile! Niciun guvern, chiar să fi voit, nu şi-a putut permite să ia la verificat actele primăriilor, atâta timp cât printre fraudatori se aflau şi oameni din partidul respectiv.
În aceste condiţii, singura şansă de a avea la guvernarea Capitalei oameni serioşi, dispuşi să aplice legea, să sancţioneze abuzurile şi fărădelegile de până acum, pentru ca altele să nu se mai facă în viitor, singura şansă de primenire este  ca pe 10 iunie să nu vă mai daţi votul vreunui candidat propus de partidele palamentare.
Orientaţi-vă asupra candidaţilor propuşi de partidele NE-parlamentare, judecaţi bine oferta acestora, şi alegeţi nu numai candidatul, ci şi echipa de candidaţi la Primăria Capitalei şi la primăriile de sector. E bine să facă parte din acelaşi partid.
Echipa de candidaţi ai PNDC (semnul electoral CRUCEA), dacă va ajunge prin votul dumneavoastră să dispună de mersul lucrurilor din primăriile Capitalei, va declanşa din prima zi o anchetă vastă asupra abuzurilor şi fărădelegilor săvârşite de cei care au guvernat Bucureştiul în ultimii 22 de ani! Drept care:
1. Vor da atenţie la toate sesizările şi reclamaţiile în acest sens primite de la populaţie, inclusiv sesizărilor anonime!
2. Avem în vedere şi retrocedările de proprietăţi făcute prin încălcarea legii.
3. Din oficiu, vor fi cercetate toate dosarele prin care Primăria a fost obligată să plătească daune, penalităţi etc., în procesele derulate după 1990. Marile fraude s-au făcut şi prin procese trucate, în care primăria a pierdut sume enorme, prin încheierea unor contracte cu prevederi imposibil de respectat. Marele jaf s-a făcut cu acoperire în justiţie, dar voinţa de a face lumină şi dreptate poate demonstra caracterul ilegal şi ilicit al acestor contracte, al proceselor pierdute de primării.
4. S-au făcut mari abuzuri în acordarea de ajutoare sociale ca „pomană electorală”, unor persoane care nu aveau dreptul la aceste ajutoare. Vom urmări şi această chestiune.
    Vom întreţine un dialog permanent cu cetăţenii pentru a identifica fraudele din Primării, săvârşite până acum sau în viitor.
        Arhitect ADRIAN GHEORGHIU, candidat la Primăria Capitalei
        Cornel CHIOARU, economist, Primăria Sector 1;
        Ionel CHIRCU, inginer, Primaria Sector 2;
        Cristiana MATEI, inginer, Primaria Sector 3;
        Cezar MIHALACHE, ziarist, Primaria Sector 4;
        Florin RUS, economist, Primaria Sector 5;
        Romeo TARHON, biolog, Primaria Sector 6.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariu!