duminică, 6 mai 2012

Onțanu, primarul trestie

generalul valabil la apelul bocancilor

Contra-candidatul meu la primaria sectorului 2, Neculai Onțanu, a declarat sâmbătă la lansarea candidaților pentru alegerile locale despre "alții", fără a-i nominaliza, urmatoarele:
Alții au căutat să câștige procente electorale de pe urma dificultăților economice prin care trece România, noi în schimb am rămas credincioși interesului național și am asigurat stabilitatea politică de care această țară are nevoie pentru a nu intra în colaps.
Domnului Onțanu ar trebui sa i se aminteasca faptul că este Secretarul general UNPR, partid care a reușit "performanța" de a se alia și cu puterea și cu opoziția...

Cetațenii au inteles exact ce vrea sa spuna domnul primar:

 aurora  Care interes national? Macar gasiti alte cuvinte pentru a va descrie "doctrina".Si astora,ca si UDMR-lui le-a mers. Incurajati de apropierea de USL ( de care nu era nevoie) iar s-au obraznicit si au declarat ca ei pentru Basescu pina la moarte...Nici nu-si mai cata cvintele, pentru a-si ascude gindurile si a-si vopsi faptele...Vorbesc ce le vine si cum le vine la gura.USL e vinovat. Cind faci un compromis, mai ales cu o asemenea entitate amorala, nu te poti astepta la loialitate sau respect. Cum a vazut UNPR-ul ca-i merge, cum a dat-o cu Basescu... 

Grupul infractional UNPR  Niste proxeneti, impreuna cu niste generali facuti la apelul bocancilor (fosti sergenti, fosti sefi de magazii de izmene, fosti bagatori de seama prin "fotbal") si impreuna cu un securist traseist si-au tras partid pupin-kuristico-basist. Acuma vor si ei, ca scroafele, in copacul puterii (in cazul porcilor astia, al putorii). NU FITI PROSTI! Nu-i lasati sa aiba nici o demnitate publica! Din cauza acestor limbrici se sufoca Romania de 23 de ani! Ajuta-ti-i sa "iasa din sistem".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariu!