vineri, 12 iunie 2015

Limbaj codificat pentru unitati militare, agenti operativi si misiuni internationale


Limbajul crypto

La ora actuala unii dintre cei mai buni specialisti in criptologie sunt nord-coreenii: au niste servicii secrete extraordinare, ofiteri foarte bine pregatiti pentru misiuni internationale. De un an de zile urmarim foarte atent ce se petrece in Coreea de Nord, zona militara, si va spunem ca suntem absolut fascinati: toti ii cred niste primitivi, dar in realitate sunt cu mult peste serviciile de informatii europene. Toata lumea invata de la americani si rusi si atunci trebuie sa iti indrepti atentia catre zone cat mai indepartate: China, Coreea de Nord, chiar si Japonia.
Fiecare serviciu de informatii isi cripteza mesajele dupa anumite metode dezvoltate de ofiterii specialisti pe care ii au si acum sa ne aducem aminte ce inseamna criptograma clasica: fiecare litera are o valoare numerica, fiecare grup de litere corespund unei ecuatii (ABCDrX), fiecare sir de litere ce au in componenta si numere corespund unei fractii…si asa mai departe.
Exemplificare: ACDX67003BGTRV31 – Este o chestie simpla de rezolvat, sunt necesare maxim zece minute, dar nu va putem spune codul acestei criptograme din mai multe motive si unul dintre ele este urmatorul: serviciile secrete unguresti ne citesc informatiile ca pe Sfanta Scriptura si nu ne-am pus in cap sa-i invatam pe altii meserie. 
Va vindem un pont: daca vrei sa intrati in cadrul Serviciului Roman de Informatii, trebuie sa va puneti foarte bine la punct cu matematica. Problemele sunt foarte grele si daca nu ati invatat matematica de mici, ca orice materie de fapt, atunci o sa va fie foarte greu…
Mossad si Amman (serviciile secrete ale Tzahalului – Armata Israeliana). Pe toti ii tratam la fel…
3

Manual de atrenament pentru ofiterii CIA
Coduri folosite de CIA pentru misiuni internationale: prescurtarile respective trebuiau sa mai contina si niste numere, dar nici noi nu suntem James Bond ca sa facem rost de ele. Ce am subliniat cu rosu reprezinta numele unor tari: Brazilia (CA) – Cel mai mare exportator de carne de vita si principala sursa de hrana a Rusiei (20.000 de vitei se nasc pe zi). Thailanda (HO) – Cautati cu atentie pe Google sa vedeti ce resurse au si de ce sunt interesati americanii. Filipine (SC) – In ultima perioada s-au intensificat recrutarile in randurile tinerilor radicali musulmani. Restul prescurtarilor habar nu avem ce inseamna…
3
Criptograme si mesaje secrete folosite de CIA.

Misiuni internationale ale CIA

Apple – Agenti inflitrati in zonele de conflict – Euromaidanul din Ucraina
Artichoke – Metode de interogare neconventionale – Sa va fereasca bunul Dumnezeu sa incapeti pe mana unor ca aia si-n acest sens va rugam sa cititi despre programul MKULTRA. Aveti idee ce inseamna sa va doara fiecare celula din corp?! 
Aquatone – Ce intra in aceasta categorie se refera exclusiv la dronele folosite pentru spionaj. Avem si noi asa ceva in tara achizionata de „maltezul” Ilie Botos, fost sef al DGIA-ului.
Birch – Tot ce tine de domeniul psihotronic (asa cum ne-au atacat si noi in 1989).
Bluebird & Pink unicorn – Progrme de control mental folosite de la distanta prin antene NSA sau satelitii din stratosfera (mare atentie ca in aceasta categorie intra blogurile si site-urile).
Chalice – Programul care include dronele pentru spionaj folosite in Sirian, Iran, Afganistan, alte zone de razboi (drone din categoria 1)
Chatter – Divizie de avioane nedetectabile de radar
Cherry – Asasini profesionisti folositi pentru destabilizare/provocari: Euromaidan – Ucraina, Primavara Araba – Libia, Egipt, Irak, Yemen, Liban (eliminati de Hezbollah), Turcia – Istanbul si Ankara.
Corona & EarthScreen – Sistem de fotografiere din satelit (o varianta mai soft este folosita si de FBI). Cu ajutorul acestui program monitorizeaza si baza de la Kogalniceanu+Ambasada Statelor Unite de la Bucuresti. Va rugam sa cititi si despre Vasile Blaga, recrutat de CIA.
FIR (NU FIRE-FOC) – Tot ce tine de reteaua electronica: telefoane securizate, cabluri, computere, memorii, hard disk-uri, servere, etc. Folosesc aceste lucruri cand au razboaie de durata ca-n Irak, Afganistan sau Libia.
Gusto – Drone categoria 2 si tot aici intra si avioanele din generatia 2000 – 2008.
HTautomat – Drone care au atasate diverse arme (bombe biologice). Sunt folosite in special cand vine vorba de razboiul climatologic (vedeti situatia din Romania)
HTLingual & LeanIL(inter)DataBase – IL – e-mail, DataBase – mailuri foarte importante care ajung in baza de date principala prin reteaua speciala a CIA. Simplu de intuit cam ce categorii intra aici: presedinti de stat, guverne, corporatii, etc.
Lemon – Razboiul bacteriologic – In Irak si Serbia, nemernicii s-au folosit de aceasta tehnologie
LPMedley – Monitorizarea sistemului de telecomunicatii al Statelor Unite (partile speciale de care sunt interesate CIA-ul).Avem si noi o unitate de acest gen in tara…
MHChaos – Divizie de agenti operativi care au rolul sa produca cat mai mult haos in mijlocul unor mase innebunite de furie. Exemple: Ucraina, Egipt, Irak, Liban/Libia, etc. Din cauza unor oameni de genul acesta SRI-ul a monitorizat Piata Universitatii cu aparatura specifica (anul 2012).
MKOften – Zona razboiului neconventional si va rugam sa va intoarceti la ArtichokeIn MKOften sunt pregatiti operativii care vor participa la diverse misiuni. 
MKSearch – Baza de virusi a Statelor Unite care au rolul sa distruga anumite bloguri/site-uri considerate compromitatoare. Tot aici intra si ofiterii Cyber care au rolul sa monitorizeze internetul dupa anumite cuvinte cheie cunoscute doare de ei – mesaje criptate la nivel de internet/limbajul crypto folosit de anumiti spioni care nu apartin de CIA si incearca sa tina legatura cu oamenii de contact prin sms-uri, bloguri, site-uri, diverse retele de socializare.
PINE (NU PIN CA LA TELEFON) – Program secret prin care sunt eliminati anumiti lideri de pe planeta: Ucraina,Irak, Egipt, Libia, etc.
BOThinkle – Recrutarea liderilor miscarilor anti-americane. Anual investesc cateva zeci de milioane de euro in acest program.Din motive de securitate nationala, avand in vedere ca si serviciile noastre secrete sunt implicate in operatiuni de acest gen, nu va putem preciza despre ce organizatii este vorba. 
LittleDrops&CandyDay – Unul dintre cele mai hidoase programe desfasurate de CIA: imbolnavirea populatiei cu ajutorul medicamentelor (experimente farmaceutice).
DeepOxygen – Culegerea de informatii din medii ostile cu ajutorul agentilor straini (platiti cu bani). In aceasta categorie intra si slugoii din Romania…cel mai ordinar lucru pe care il poate face un ofiter de informatii, indiferent de structura pentru care lucreaza: sa tradeze pentru bani! La nivelul serviciilor secrete, ne referim pe plan mondial, exista niste reguli:
1. Il prinzi la tine in tara si-l tratezi ca pe un adversar, ofiterul, in cele mai multe cazuri, isi apara tara si prea putin sistemul.
2. Daca trebuie sa-l elimini fizic, nu este cale de intors, atunci incearca sa o faci intr-un mod onorabil: ii bagi pe gat o pastila care sa-l adoarma si nu aiba dureri (cinci secunde dureaza).
3. Americanii iti pot pune lumea intreaga la picioare, saci de dolari, sa ajungi star la Hollywood, daca ti-ai tradat tara, indiferent ca se cheama Rusia, Coreea de Nord sau China, tot asa te vor privi: „Un nimic de om care si-a tradat tara pentru dolari”.
4. Daca te omoara si nu afla nimic, atunci te vor respecta: „A fost un ofiter bun si pana la capat si-a aparat tara. Merita sa-l tinem minte ca om…”.
5. Romania -Mai bine sarac la tine in tara, decat sluga bogata prin strainatate! Aviz amatorilor!
BTuxn – Inteligenta artificiala (mai multe detalii nu stim nici noi). Probabil ca sunt un faza experimentala…
T.S.S – Ofiterii care se ocupa de mentenanta si de obicei insotesc diviziile de lupta pana la un anumit punct.
PJBStormDept.EagleOne – In cadrul acestei divizii intra mai multe categorii: dezinformatorii, culegatorii de informatii de pe teren, mentalistii, statisticienii…in general soricieii de laborator exceptie facand culegatorii! Dispun de aparatura ultraperformanta…
CIA

Cum descifram o criptograma

1. Sa spunem ca un serviciu de informatii intercepteaza o criptograma CIA si dupa un anumit timp descifeaza codul secret. Undeva apare o problema: „Noi suntem in Germania, si-n criptograma apare numele de Montevideo (Urugay). De ce?!”.
2. Mare atentie ca este foarte important acest lucru: daca americanii au cea mai mica banuiala ca anumiti oameni s-au prins de sistemul lor, atunci pot intoxica partea adversa sau ii pot plimba pe drumuri ocolite. Daca se refera la Montevideo, atunci gasiti o harta digitala pe internet, cum este cea postata de noi, si cautati sa vedeti care este cea mai apropiata tara de Urugay si unde americanii au interese majore. Metoda clasica de manipulare: „Tipa tare ca tragi cu Statele Unite ca nimeni sa nu realizeze ca esti in slujba FSB-ului”.
3. Daca ai apucat sa iti trimiti agentii la Montevideo, atunci ai cazut ca un incepator in plasa lor si iti desconspiri oamenii.
4. Cel mai bine iti trimiti oamenii intr-o tara apropiata de Urugay, vezi ce sistem de telecomunicatii au, incarci in avion cativa hackeri buni si monitorizezi, pe un anumit interval de timp, camerele de luat vederi din aeroport, serverele centrale, fluxul de oameni, tipologii care nu se incadreaza in specificul locului, etc. Sa vezi daca e momeala sau nu…
SRI-ul nostru, din pacate, aresteaza hackeri sau ii trimite in Statele Unite la pachet. Sau declara pe la comisii: „Romanii sunt foarte inteligenti, trebuie sa cenzuram internetul”. Bravo dle Cosmoiu (SRI-Cyber), tipa in gura mare de ce resurse avem in tara! SRI-ul este altceva, nimeni nu poate intelege ce, dar foarte putin se mai aseamana cu un serviciu secret !
CIA (2)

Organizatii/Divizii – Criptograme CIA

Kubark – Sediul central al CIA de la Langley, Virginia
Kucage – Divizia operatiuni paramilitare a CIA cu atributiuni de infiltrare pe teritoriul strain. Sunt impartiti in doua sectiuni mari si late: O.P1 – Sectiunea proganda si intoxicare in teatrul de operatiuni si BlackHawkns – Sectiunea comando.
Kuclub – Biroul de presa al CIA. Se mai ocupa si cu transmiterea unor mesaje de anumit gen, level 1 si 2, catre oficialitati. SRI-ul are o divizie aseamanatoare care functioneaza foarte bine dupa parerea noastra.
Kudesk – Divizia contrainformatii si principalele probleme le au mafia rusa din Statele Unite si agentii operativi ai Mossadului. Ofiterii din cadrul acestei divizii au mutat o parte din arhiva in Europa de teama mossadistilor (v-am spus acum doua luni de zile acest lucru).
34
Kudove – Biroul directorului CIA, John  Brennan – adevaratul sef al Serviciului Roman de Informatii.
EvdTX – Biroul adjunctului directorului CIA
Kufire – Cam greu de explicat in cateva cuvinte: zona de intelligence care intra in functiune in anumite cazuri speciale pentru CIA sau securitatea Statelor Unite ale Americii.
Kugown – Biroul de propaganda din afara Statelor Unite. Luam cazul Romaniei: jurnalisti platiti, bloguri, oameni de televiziune, etc. Au doua birouri in Bucuresti…
Kuhook – Ofiterii din cadrul acestei diviziuni intra in functiune daca este desconspirat un agent CIA sau la public ajung detalii despre misiunile secrete ale structurii respective. Contracareaza prin falsuri, presiune psihologica, victimizare nejustificata, distragerea atentiei catre alt subiect, etc.
Kusoda – Ofiterii care se ocupa cu interogarea celor retinuti de CIA: spioni straini, teroristi, viitori recruti din mediul ostil, etc. Mai pe romaneste: daca este cazul sunt niste bestii cu chip uman. Nu intra in sfera lor de activitate metodele de interogare necunventionale.
Odacid – Una dintre cele mai mari divizii CIA: au oameni in fiecare ambasada din strainatate. Spionii acceptati ca sa vorbim in limbajul celor de la SIE.
Odearl – Departamentul de Aparare al Statelor Unite ale Americii
Odenvy – FBI-ul
Odoath – Marina americana
Odunit – Aviatia americana si ofiterii CIA din interiorul US Air Force
Odyoke – Guvernul Statelor Unite ale Americii
Qkflowage – Toate structurile de informatii ale Statelor Unite (multe dintre ele, fara sa aiba habar accest lucru, au ofiteri CIA sub acoperire)
Smoth – Serviciile secrete externe ale Marii Britanii (MI6)
Sartent – Biroul special pentru recrutari
Larry Watts
Skimm – Birourile europene ale CIA-ului. Unul dintre aceste birouri este condus de „istoricul” Larry Watts, raportor CIA pentru Europa de Est si amicul lui Victor Roncea si George Cristian Maior, directorul SRI.
Sinty – Ofiterii de legatura ai birourilor europene ale CIA-ului.
VETpran – Ofiterii birourilor europene care executa atentate la comanda. Baietii veseli care planteaza bombe si pe urma zbiara ca din gura de sarpe cu terorismul islamic.

Locuri/structuri

AXUterment – Moscova
BHJKDept. – FSB-ul (serviciile secrete ale Federatiei Ruse)
AaAtyun – Kremlin
ExpertUnit – Armata Federatiei Ruse
PBRumen – Cuba (zona de interes pentru Federatia Rusa)
PBPrime – Statele Unite ale Americii
JMMADD – Bazele ultrasecrete ale CIA-ului (denumirea apare doar in documentele interne)
SARANAC EXT VOOLI – Baze de atrenament pentru soladtii CIA-ului. Doua dintre ele sunt in Germania si una in Polonia.

Alte denumiri

BGGYPSY (Tiganii din Est) – Comunistii. Va mira ca americanii, stapanii democratiei, folosesc asemenea denumiri? Inseamna ca sunteti foarte naivi…
FJHOPEFUEL – Baza militara din afara Statelor Unite ale Americii
LCFLUTTER (programul este cunoscut sub numele de „drogul adevarului”) – Un sistem poligraf ultraperformant folosit de CIA. Subiectul este pus sa ingurgiteze urmatoarele substante (doze bine definite):
Rezulin – 
Noi avem in tara un medicament de genul acesta care costa doar 4 RON (mai putin ca o inghetata). Combinat cu un alt medicament care costa 8 RON, rezulta „drogul adevarului” folosit de americani. Medicamentele trebuiesc combinate intr-o anumita doza pentru ca risti ca subiectul sa adorma pentru cel putin 30 de ore si atunci nu ai facut nimic.
RYBAT – Dosarele unic exemplar care contin informatii ultrasecrete (de obicei nu ajung nici la presedintele Statelor Unite ale Americii).
LIENVOY – Program de interceptare la care CIA au lucrat 16 ani: identificarea subiectului dupa bataile inimii! 
PENTRAX -DRLKJ – Diviziile care au ca scop dezinformarea cu ajutorul mass-mediei: cum fac „jurnalistii” de la noi din tara!
SumbitTaster – Divizia de submarine atomice a Statelor Unite ale Americii.
PEXShiville – Divizia care are ca rol protejarea armelor biologice. Le transporta dintr-un loc in alyl (functie de indicatii).
ShoxDefraq – Divizia de radare ultraperformante a Statelor Unite ale Americii.
Iraqi Freedom
Codurile militare sunt folosite pentru misiuni specifice si se schimba tot timpul, dar trebuie sa vedem cum sunt grupate si-n ce fel functioneaza. Mai jos aveti o lista de coduri militare si va spunem sincer ca habar nu avem cum sa le interpretam: tin de zona contrainformatilor militare (cum este DGIA-ul in Romania).
Le stim sensul, ne dam seama de secventialitate, intuim cam pe unde ar bate, dar mai departe Dumnzeu cu mila. Este extraordinar de greu de citit un cod militar, mai ales cand vine vorba de US Army, pentru ca trebuie sa calculezi multe lucruri: catre cine este trimis (subofiter/ofiter), daca se refera la trupe terestre, aeropurtate, divizie de submarine, latitudine si longitudine, pozitia trupelor in teritoriu, etc.
Nu intepretati la modul acesta: AEROPLANE – AVION,  AVBUSY – AUTOBUZ MILITAR, ETC. Aici discutam despre criptograme si v-am explicat la inceputul articolului cum stau lucrurile in acest domeniu.
In Academia Tehnica Militara, undeva prin anul trei, exista o materie care se cheama  „Transmisiuni” si acolo invatati si despre coduri si limbaj crypto.
Doamne Ajuta ! Cu Dumnezeu inainte si pentru Neamul Romanilor! 
3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariu!