luni, 13 mai 2013

Bilderberg, grup terorist


Bilderberg, grup terorist


Bilderberg, grup terorist
Un respectat magistrat italian are dovezi că exclusivista organizație a orchestrat atentate în Peninsulă, în urmă cu 40 de ani • Cu ajutorul unei organizații de dreapta - „Ordine Nuovo”, „bilderbergii” au pus la cale o serie de atacuri care au însângerat Italia
Grupul Bilderberg este unul dintre artizanii strategiilor tensiunilor, inclusiv al atacurilor teroriste. Afirmația nu aparține unui adept al teoriilor conspirațiilor, ci unuia dintre cei mai respectați oameni ai Italiei. Președintele de onoare al Curții Supreme, Ferdinando Imposimato (foto), care s-a ocupat de lupta împotriva mafiei și a judecat cazul tentativei de asasinare a Papei Ioan Paul al-II-lea, a acuzat direct cel mai exclusivist și secret club din lume că ar fi în spatele unor atentate comise în Peninsulă, în urmă cu patru decenii. Magistratul italian are ca dovadă un document pe care l-a obținut de la un fost membru al grupării teroriste „Ordine Nuovo”, participant la atacurile comise în Italia între 1969 și 1974.
Documentul invocat de magistratul italian aduce probe despre implicarea Grupului Bilderberg - organizație care include lideri politici, reprezentanți ai Caselor Regale, oameni de afaceri, academicieni și ziariști, despre care se spune că decide soarta planetei -, alături de organizația de extremă dreapta „Ordine Nuovo”, în comiterea unor atentate teroriste. „Când vine vorba de masacre, poți vorbi de Grupul Bilderberg. Am făcut teste și pot spune că, în spatele strategiei tensiunii și a masacrelor se află și Grupul Bilderberg, un fel de Big Brother, manevrând, folosind teroriști și masoni”, spune magistratul, care a judecat inclusiv procesul privind răpirea și asasinarea fostului premier Aldo Moro, în 1978.
Atentatele care au zguduit Italia
Concluzia lui Ferdinando Imposimato are la bază probe pe care le-a primit de la un fost terorist al grupării „Ordine Nouvo”, unul dintre cei care au participat la atacul cu bombă de la Banca Națională Agrară, din 1969, de la Piazza Fontana (17 morți și 88 de răniți), la cel din 1970 - asupra trenului Roma-Messina, la atentatul cu bombă din 1974, de la Piazza della Loggia din Brescia (în care au murit opt persoane) și la atentatul asupra trenului Italicus Express, din 1974, soldat cu 12 morți.
Operațiunea „Gladio”
Documentul, datând din 1969, indică implicarea Grupului Bilderberg în aceste acțiuni și a fost publicat de Imposimato în cartea „Republica tragediilor nepedepsite”, care face o radiografie a „strategiei tensiunilor”. Mai exact, a așa-numitei Operațiuni „Gladio”, un proiect secret al NATO, din timpul Războiului Rece, prin care se încerca obținerea unui climat politic favorabil în Europa, prin comiterea de atentate teroriste. Atentate care, apoi, erau puse pe seama diverselor grupări de extremă dreapta sau stânga. Aceste atacuri, care au zguduit Peninsula, erau atribuite grupării teroriste „Brigăzile Roșii”. Existența acestei structuri a fost dezvăluită abia la începutul anilor '90 de fostul premier italian Giulio Andreotti. Presa l-a numit drept „cel mai bine ținut și cel mai dăunător secret politic și militar, după cel de-Al Doilea Război Mondial”.
„Gladio” avea ca scop discreditarea opoziției politice și forțarea opiniei publice să se întoarcă la stat și să ceară mai multă securitate. Tot despre Operațiunea „Gladio” și implicarea unor „structuri străine”, legate de serviciile de informații ale SUA sau de controversatul Grup, în atentatele de la gara din Bologna, din 1980, soldate cu 90 de morți, a vorbit și raportul unei comisii parlamentare de anchetă.
Premierii Bilderberg
După fostul premier tehnocrat Mario Monti, care nu a ascuns că este un participant al reuniunilor Grupului Bilderberg, Italia are, începând de luna trecută, un alt șef de Guvern al cărui nume se leagă de „bilderbergi”. Enrico Letta, învestit de președintele Napolitano în funcția de prim-ministru, a decis să curme speculațiile, recunoscând, pe Facebook, că a fost prezent la reuniunile Bilderberg.
Obiectivele Bilderberg
Din cauza caracterului secret al întâlnirilor Grupului Bilderberg, care se țin anual în diverse orașe ale lumii, și a refuzului de a face publice informații legate de agenda întrunirilor, această organizație este acuzată de comploturi la nivel mondial. De numele Clubului Bilderberg, supranumit și „Guvernul Mondial Nevăzut”, sunt legate cele trei obiective majore:
• Crearea unui Guvern Mondial;
• Globalizarea economică mondială;
• Crearea unei forțe armate globale, putere capabilă să reducă rapid la tăcere orice formă de opoziție identificată oriunde pe planet.
Luciana Pop


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariu!